Fes-te refugi

Qui som?
Una petita llibreria, en forma de cooperativa, al bell mig del centre històric de La Seu d’Urgell, al carrer dels Canonges. Ens constituïm en forma de cooperativa pels valors que es desprenen d’aquesta fórmula jurídica i el que envolta l’economia social i solidària: la presa de decisions de forma democràtica i horitzontal, la no explotació laboral, l’arrelament al territori i el suport mutu. És en aquest sentit que, actualment, en formem part de la cooperativa 2 sòcies treballadores i 25 sòcies col·laboradores.

Què implica fer-se refugi?
Donar el pas de fer-se refugi, o subscriptor del projecte, provoca que enfortim el propi projecte cooperativa mensualment. L’alta com a subscriptor o subscriptora suposa una quota mensual de 8 euros amb les que obtindràs diversos avantatges: 5% de descompte en la compra de llibres i discos, 10% de descompte en la compra de roba i 15% de descompte en activitats de pagament.

 

Per què fer-se refugi?
Amb l’obertura de la cooperativa a la figura del refugi, volem donar un pas més en l’enfortiment, creixement i arrelament del projecte. Així doncs, donant-se d’alta com a refugi col·labores amb un projecte transformador, que pretén difondre el pensament crític al Pirineu a través dels llibres. D’altra banda, dones suport a un projecte cooperatiu amb vocació de territori i pol cultural. És en aquest sentit que la botiga ubicada al carrer dels Canonges, també, és un espai de difusió d’entitats pirinenques que combreguen amb els nostres postulats: art, música, roba sostenible, ètica i orgànica.

Necessites ajuda?